Tietoa kouluttajasta

Intohimona inspiroivat ja sitouttavat sisällöt!

Uskon, että tarinallinen, persoonallinen ja ihmisläheinen sisältömarkkinointi on avain menestykseen nykypäivän kilpailussa.

Monen tuotteen ja palvelun taakse kätkeytyy monia inspiroivia tarinoita, jotka vain odottavat pääsyään yleisön eteen. Yrityksiltä itseltään löytyy se kaikki mielenkiintoinen tieto omista tuotteistaan tai palveluistaan, ja siksi haluankin auttaa yrityksiä löytämään ne keinot, miten tuottaa laadukasta ja merkityksellistä sisältöä omissa markkinoinnin kanavissa.

Olen erikoistunut sisältömarkkinointiin ja tarjoan palveluita, joilla autan asiakkaitani saavuttamaan tavoitteensa. Oli kyse sitten sosiaalisen median kampanjasta, blogikirjoitusten tuottamisesta tai verkkosivustojen sisällönhallinnasta, autan asiakkaitani luomaan vaikuttavaa sisältöä, joka inspiroi ja sitouttaa yleisön. 

Jos yrityksesi kaipaa apua sisältömarkkinoinnin parissa, ota yhteyttä niin voimme suunnitella yhdessä ratkaisun juuri sinun tarpeisiisi.

man and woman laughing while sitting in front of laptops

Minun ammatillinen tarinani

Olen Kaisa, luova ja rohkea sisältömarkkinoinnin osaaja, jonka intohimona on persoonallisen ja ihmisläheisen markkinoinnin suunnittelu ja toteutus. Innostun haasteista ja nautin toteutuksesta.

Kokemusta minulta löytyy monipuolisista työtehtävistä useilla eri aloilla. Suurimman osan työurasta olen työskennellyt hyvinvointialalla ja viimeisin koulutukseni alalta on Fysioterapeutin ammattikorkeakoulututkinto. Hyvinvointi, ihmisten auttaminen ja itsensä kehittäminen ovat olleet aina suuri mielenkiinnon kohteeni. 

Sisälläni on kuitenkin aina roihunnut myös suuri luovuuden palo, halu auttaa muita tekemään näkymättömästä näkyvää, se on minun taikavoima!

Löysin tieni markkinoinnin pariin, kun autoin miestäni hänen yrityksensä markkinoinnissa. Pian huomasin sisällöntuotannon, kirjoittamisen ja ideoimisen vievän mennessään ja käytin aikani yhä enemmän markkinoinnin parissa. 

Innostuin markkinoinnista niin paljon, että päätin lähteä opiskelemaan alaa lisää ja lopulta päädyin toteuttamaan unelmani oman yrityksen perustamisesta.  

Markkinointiin liittyvät haasteet saavat minut innostumaan joka päivä. Markkinointi sisältää tiedon etsintää, ongelmanratkaisua sekä kykyä katsoa asioita boksin ulkopuolelta. Uskon, että työni kehitysvammapuolella sekä fysioterapeutin työssä ovat antaneet eväitä myös tähän työhön ja näihin taitoihin.

Uskallan ajatella eri tavalla kuin muut, vanhat kaavat tai perinteiset toimintatavat markkinoinnissa eivät rajoita tekemistäni, vaan uskallan haastaa kokeilemaan uusia toimintatapoja. 

Olen onnistunut kasvattamaan menestyksekkäästi asiakkaideni alueellista tunnettuutta modernilla ja rohkealla markkinoinnilla. Tuottamalla oikealle kohderyhmälle hyödyllistä ja jatkuvaa markkinointiviestintää, joka muodostaa merkityksellisen kokonaisuuden, niissä kanavissa, joissa yrityksen asiakkaat ovat parhaiten tavoitettavissa. 

Matka tähän asti on ollut hyvin merkityksellinen. Olen kiitollinen kaikesta, mitä olen matkan varrella oppinut ja olen ylpeä siitä, että olen tehnyt unelmastani totta!

Kiitos sinulle, että olet tullut tutustumaan tarinaani. Haluaisitko sinä jakaa tarinasi minun kanssani ja tehdä siitä näkyvää? Ota rohkeasti yhteyttä!