Markkinoinnin tukipalvelu

Avesome Personal – markkinoinnin tukipalvelu

​​Avesome Personal on nimensä mukaisesti henkilökohtainen markkinoinnin valmennus. Valmennuksen tarkoituksena on auttaa yritystä tuottamaan tehokasta ja toimivaa sisältöä niihin sosiaalisen median kanaviin, joissa potentiaaliset asiakkaat ovat. Olen suunnitellut tämän valmennuksen vastaamaan monipuolisesti erilaisiin markkinoinnin haasteisiin ja tavoitteisiin. 

Valmennus sopii yrittäjälle, yrityksen työntekijöille tai yhdistyksille, joissa tahtotila on oppia tuottamaan markkinointia tehokkaasti itse. Valmennus tarjoaa käytännönläheistä ohjausta ja tukea sisällön suunnitteluun ja luomiseen. Autan etsimään keinoja, kuinka tuottaa sisältöä säännöllisesti niin, että brändin sanoma on yhtenäinen. Valmennuksen jälkeen tiedät miten tuottaa merkityksellistä sisältöä, joka sitouttaa yleisön ja kasvattaa brändiä. 

Kuukauden mittainen valmennus sisältää kaksi valmennus kertaa, jossa ensimmäisellä tapaamisella päätetään markkinoinnin kanavat ja luodaan sosiaalisen median markkinoinnin strategia. Toisella tapaamisella kääritään hihat ja viedään strategia yhdessä käytäntöön.

Kuukauden aikana olen tukena aina tarpeen niin vaatiessa ja tuen, jotta markkinoinnin jatkumo säilyy. Valmennus on käytännönläheinen ja rakennettu juuri sinun tarpeitasi varten.

Ota rohkeasti yhteyttä ja keskustellaan yhdessä sopiiko valmennus juuri sinun tarpeeseen!