Tutustu palveluihimme

Markkinoinnin tukipalvelu

​​Avesome Personal on nimensä mukaisesti henkilökohtainen markkinoinnin valmennus. Valmennuksen tarkoituksena on auttaa yritystä tuottamaan tehokasta ja toimivaa sisältöä niihin sosiaalisen median kanaviin, joissa potentiaaliset asiakkaat ovat. Olen suunnitellut tämän valmennuksen vastaamaan monipuolisesti erilaisiin markkinoinnin haasteisiin ja tavoitteisiin. 

Valmennus sopii yrittäjälle, yrityksen työntekijöille tai yhdistyksille, joissa tahtotila on oppia tuottamaan markkinointia tehokkaasti itse. Valmennus tarjoaa käytännönläheistä ohjausta ja tukea sisällön suunnitteluun ja luomiseen. Autan etsimään keinoja, kuinka tuottaa sisältöä säännöllisesti niin, että brändin sanoma on yhtenäinen. Valmennuksen jälkeen tiedät miten tuottaa merkityksellistä sisältöä, joka sitouttaa yleisön ja kasvattaa brändiä. 

man and woman laughing while sitting in front of laptops
man and woman laughing while sitting in front of laptops

Markkinoinnin työpajat

Avesome Workshop on markkinoinnin työpaja, jossa autan yrityksiä, yhdistyksiä tai muita markkinoinnin maailmasta kiinnostuneita suunnittelemaan ja kehittämään sisältömarkkinointia. Työpajan sisältö räätälöidään toimijan tarpeita vastaamaan, se voi sisältää aina luennoista käytännön toteutuksiin. Avesome Workshop on investointi, jota et takuulla kadu!