Markkinoinnin työpajat

Avesome Workshop – työpajat markkinoinnin kehittämiseen

Avesome Workshop on markkinoinnin työpaja, jossa autan yrityksiä, yhdistyksiä tai muita markkinoinnin maailmasta kiinnostuneita suunnittelemaan ja kehittämään sisältömarkkinointia. Työpajan sisältö räätälöidään toimijan tarpeita vastaamaan, se voi sisältää aina luennoista käytännön toteutuksiin.

Työpajassa voidaan keskittyä esimerkiksi kehittämään sisältömarkkinoinnin strategiaa tai keskittyä tarkemmin johonkin tiettyyn aihealueeseen esim. merkityksellisen tekstin tuottaminen.

Työpajan aiheena voi olla myös tekninen toteutus esim. Facebook business managerin käyttö, mainosten luominen tai Instagram Reels videoiden tekeminen. 

Työpajani on suunniteltu tukemaan yrityksiä kaikissa sisältömarkkinointiprojekteissa, oli kyseessä sitten kampanja, verkkosivu-uudistus tai some-kanavien kehittäminen.

Käytän monipuolisia menetelmiä ja työkaluja varmistaakseni, että asiakkaani saavuttavat tavoitteensa ja saavat mahdollisimman suuren hyödyn työpajasta.

Sisällön suunnittelu on monille yrityksille haastavaa, joten autan heitä ymmärtämään, miten he voivat luoda merkityksellistä sisältöä, joka erottaa heidät kilpailijoista. Työskentelen yhdessä asiakkaideni kanssa, jotta voin ymmärtää heidän tarpeitaan ja auttaa heitä löytämään ratkaisut, jotka toimivat heille parhaiten.

Avesome Workshop on investointi, joka auttaa yrityksiä menestymään ja kasvamaan. Tavoitteeni on auttaa asiakkaitani löytämään ne ratkaisut, jotka toimivat heille parhaiten, ja auttaa heitä luomaan vaikuttavaa sisältöä, joka tavoittaa yleisönsä.

Jos tarvitset apua sisältömarkkinoinnin suunnittelussa, ota yhteyttä ja kerron mielelläni lisää Avesome Workshop -palvelustani.