Asiakkaita

Teen myös itse niin kuin koulutan!

Olen onnistunut kasvattamaan menestyksekkäästi asiakkaideni alueellista tunnettuutta modernilla ja rohkealla markkinoinnilla. Tuottamalla oikealle kohderyhmälle hyödyllistä ja jatkuvaa markkinointiviestintää, joka muodostaa merkityksellisen kokonaisuuden, niissä digitaalisissa kanavissa, joissa yrityksen asiakkaat ovat parhaiten tavoitettavissa. 

 

En valitettavasti pysty ottamaan vastaan uusia asiakkaita sisältötuotannon saralla juuri nyt, haluan kuitenkin auttaa yrityksiä menestymään omassa markkinoinnissaan. Tästä syystä tarjoan koulutuspalveluita, joiden avulla pystyn auttamaan yhä useampia yrityksiä kehittämään omaa sisältömarkkinointiaan. Koulutan asiakkaitani luomaan parempaa sisältöä, joka kasvattaa brändiä ja sitouttaa yleisön.

Tomi | Jyväscar Oy

”Kaisalla on vahva ammattitaito markkinoinnin alalta, rohkeus ottaa ohjat omiin käsiin ja lähteä toteuttamaan ideoita. Minulla on alusta asti ollut vahva luotto Kaisan tekemiseen, erityisen mielissään olen helposta ja vaivattomasta yhteistyöstä, voin luottaa, että asiat tulee tehtyä niin kuin on sovittu!”

Fashion Unit Oy

”Yhteistyö Kaisan kanssa on ollut todella vaivatonta. Olen voinut alusta asti luottaa Kaisan osaamiseen ja ammattitaitoon. Kaisalta löytyy ideat sekä näkemykset toteutuksesta ja kyky myös viedä ne suunnitellusti käytäntöön.  Olemme onnistuneet some markkinoinnin avulla tavoittamaan uusia potentiaalisia asiakkaita yhä enemmän sekä saaneet valmennuksia myytyä täyteen. En voisi parempaa kumppania tähän omaan hektiseen ja alati muuttuvaan toimenkuvaani toivoa.”

Suomen Huoltokumppani Oy

”Olemme erittäin tyytyväisiä saamaamme markkinoinnin tukeen. Kaisa auttoi meitä yrityksen verkkosivu projektissa sisällön tuotannossa sekä somekanavien perustamisessa. Kaisa toteutti meille todella onnistuneen markkinointikampanjan toimintamma avajaisten yhteyteen, jolla avoitimme runsaasti uusia asiakkaita. Erityisen kiitollisia olemme ripeästä toiminnasta ja helposta yhteistyöstä.”

Biltec Oy

”Kaisan kanssa yhteistyö on ollut todella helppoa. Kaisalla on vahva osaaminen eri markkinoinnin kanavista ja on osannut valita meille ne kaikista toimivimmat. Kaisa osaa tuottaa rohkeasti erilaista ja mielenkiintoa herättävää sisältöä. Markkinoinnin avulla yrityksen alueellinen tunnettuus onkin kasvanut merkittävästi.  Yritys on onnistunut kasvamaan lyhyessä ajassa kaksi henkilöä työllistävästä yrityksestä, nyt jo yli kymmenen henkilö työllistäväksi taloudellisesti menestyväksi korjaamoksi. Iso kiitos siitä kuuluu myös markkinoinnille!”

Yellowclothes

”Kaisa on erittäin luotettava ja ammattitaitoinen some-konsultti. Hänellä on todella syvällinen ymmärrys sosiaalisen median trendeistä, aina loistavia ideoita sekä näkemyksiä ja osaaminen soveltaa sekä ohjata niitä käytäntöön.”